Crama Cepari

Crama a fost fondată în anul 1994, prin transformarea unei clădiri robuste existente într-o unitate tehnologică dotată cu utilaje și echipamente specifice perioadei respective.

În 2010, după 16 ani de funcționare, am finalizat lucrările de modernizare a cramei, în urma unui proces complex și minuțios, ce a presupus:

  • Modernizarea spațiului prin extinderea și reabilitarea clădirii în linie cu noile echipamente și procese tehnologice și adăugarea sălilor de maturare, depozitare, îmbuteliere și de degustare. Totodată, au fost instalate sisteme de climatizare și de control al temperaturii, pentru a asigura condițiile optime de depozitare și de maturare ale vinului.

  • Modernizarea echipamentelor prin utilaje și capacități de stocare care să facă față provocărilor de trecere la un alt nivel profesional. Presa modernă, sistemul performant de răcire cisterne cu control automat, cel de climatizare, instalațiile de filtrare avansate, mașina de îmbuteliere și etichetarea, precum și sălile de maturare, au fost principalele elemente abordate în procesul de lucru în cramă.

  • Trainingul echipei, în paralel cu dezvoltarea spațiului și a echipamentelor, prin instruirea personalului și asigurarea stabilității acestuia, ca o condiție esențială în atingerea standardelor și promisiunii noastre pentru calitate.

Cu o cultură organizațională axată pe inovație și excelență în producție, dar și din pasiune pentru vinurile de calitate superioară, după încă 12 ani am investit în retehnologizarea cramei. Schimbarea liniilor de producție, îmbuteliere și laborator cu cele mai moderne existente în piață, toate alese în urma a trei decenii de observație, traduce ambiția noastră de a ține pasul cu schimbările din industrie.

În prezent, crama dispune de utilaje și mijloace de stocare care să prelucreze strugurii pentru 1500 hl, capacitate totală reprezentată de cisterne inox și baricuri de înaltă calitate.